Termeni si Conditii
Termeni si conditii
 
Aceste conditii generale de utilizare sunt valabile pentru toate relatiile intre www.profesionistiicasei.ro si utilizatorii sai.
Acceptarea conditiilor
Serviciile Site-ului sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu Termenii si conditiile expuse. Folosirea Site-ului presupune acceptarea in totalitate a Termenilor si conditiilor. Prin acceptarea Termenilor si conditiilor, utilizatorul isi da acordul pentru a primi mesaje de informare si newslettere periodice la adresa/adresele de email folosite pentru postarea de anunturi pe www.profesionistiicasei.ro. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea Site-ului.

Descrierea serviciilor
Profesionistiicasei.ro este un Site de anunturi online pentru promovarea prestarii de servicii in domeniul constructiilor, gradinaritului si a altor servicii de intretinere uz casnic. Utilizatorul are posibilitatea de a-si crea un cont prin care sa isi deschida un profil public cu informatiile necesare despre experienta in domeniu, disponibilitate, tarife.
Datorita faptului ca aprobarea profilului nu se face instantaneu, echipa profesionistiicasei.ro isi rezerva dreptul de a le corecta si a le publica ulterior. In cazul in care continutul profilului nu corespunde cu Termenii si conditiile afisate pe Site, ne rezervam dreptul de a respinge profilurile neconforme.

Dreptul de autor
Informatiile publicate pe www.profesionistiicasei.ro apartin Site-ului. Aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris al reprezentantului legal al societatii Marin Maras, care administreaza Site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.

Norme de utilizare
Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor. Utilizatorul este de acord sa nu posteze materiale al caror continut contravine legilor statului roman. Abuzul se pedepseste prin blocarea accesului.

Limitarea raspunderii
In niciun caz Site-ul si administratorul sau nu vor fi pasibili pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta din orice: i) erori, greseli sau lipsa de acuratete a continutului; ii) vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul tau la site-ul si serviciile noastre; iii) orice acces neautorizat sau folosinta serverelor noastre securizate si/sau orice si toate datele personale si/sau informatii financiare stocate in acesta; iv) orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email, sau oricum altfel facut disponibil prin Site. Aceasta limitare a raspunderii se va aplica in masura permisa de lege in jurisdictia aplicabila. Daca ai primit un e-mail de la profesionistiicasei.ro si nu doresti sa il confirmi, te rugam sa il ignori.

Clauza privind competenta judecatoreasca
Pentru orice conflict partile vor uza de toate posibilitatile de conciliere amiabila, urmand indeaproape reglementarile in vigoare, iar in caz de agravare a conflictului si neajungerea la o rezolvare pe aceasta cale, partile vor apela la instantele judecatoresti competente.

Incheierea acordului
Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Este responsabilitatea utilizatorului de a verifica periodic continutul acestor Termeni si Conditii. De asemenea, Site-ul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mai sus mentionate.
 
Reguli de utilizare
Orice persoana poate deveni utilizator al serviciilor noastre daca are acces la Internet si dupa ce a confirmat acceptarea termenilor prin finalizarea procesului de creare a contului.
Creeaza-ti un cont(un profil) sau cauta anunturi (profilele) meseriasilor de pe profesionistiicasei.ro tinand cont de urmatoarele reguli:
  1. Un singur profil
Ai voie sa iti creezi un singur profil, sub un singur nume. In caz contrar, se va recurge la blocarea accesului.
  1. Majuscule
Foloseste majuscule doar in urmatoarele situatii: la inceputul titlului, pentru nume proprii, nume de orase, la inceputul unei fraze.
  1. Profil utilizator
Creeaza-ti un cont de utilizator daca doresti sa cauti pe Site oferte cu serviciile prestate de meseriasii inscrisi pe www.profesionistiicasei.ro
  1. Profil profesionist
Creeaza-ti un cont de profesionist daca doresti sa iti deschizi un profil pe www.profesionistiicasei.ro prin care sa iti promovezi serviciile oferite in domeniul constructiilor, gradinaritului sau a altor activitati de uz casnic.
Pentru crearea unui cont de profesionist sunt necesare o adresa de e-mail valida si un numar de telefon mobil din retelele Orange, Vodafone sau Cosmote. Utilizatorul se obliga sa fie detinatorul adresei de e-mail si a numarului de telefon introduse in formularul de inregistrare.
  1. Continutul profilului de profesionist
Completeaza rubricile din profil cu informatii adevarate. In caz contrar, la reclamatiile clientilor, se va recurge la dezactivarea contului si blocarea accesului la crearea unui nou profil.
 
 
 
Parteneri